26 de maig de 2009

QUI T'ENTENGUI QUE ET COMPRI

Què puc fer perquè el meu fill adolescent no em contesti malament quan li faig una pregunta? Com puc motivar-lo perquè tingui més motivació en els estudis? Com puc parlar de sexualitat amb la meva filla? Com em puc apropar al meu fill sense que se senti controlat? Com ho puc fer perquè m'expliqui el que li passa? Aquestes i d'altres qüestions es tractaran en la propera edició del QUI T'ENTENGUI QUE ET COMPRI que es realitzarà el dijous 28 de maig a Ràdio Vilafranca. Obrim el correu electrònic del programa perquè ens feu arribar les vostres consultes, dubtes i preguntes sobre la relació amb els vostres fills/es adolescents i sobre com millorar les vostres pautes d'actuació com a mares i pares.

Hi haurà la presència dels psicòlegs Imma Marrugat i Daniel Borrell per poder respondre a totes les vostres qüestions plantejades. Ens podeu fer arribar les vostres consultes al quitentengui@gmail.com.

No deixis passar aquesta oportunitat per tenir respostes a les teves preguntes! El proper dijous 28 de maig a les 10:30h a Ràdio Vilafranca - 90.2 FM.

ESPAI d PSICOTERÀPIA DBG

ESPAI d BARCELONA
C/ Aribau, 152, 2n 2a

ESPAI d VILAFRANCA
C/ Vilobí, 5, 1r 3a

Contacte: 679.72.39.39

2 comentaris:

Penedesfera ha dit...

Hola Daniel,

Gràcies per afegir-te a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

Recorda que al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat

盧廣仲Alex ha dit...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟