1 d’octubre del 2008

UN NOU ESPAI

Aquest dissabte 3 d'octubre estreno un nou espai radiofònic dedicat al món de la sexualitat en el programa FREQÜÈNCIA SINGLE a Onda Cero Catalunya - 93.5 FM. És un programa d'entreteniment, oci, cultura i salut que està dirigit i presentat per Lluís Sardà. L'horari del programa és els dissabtes i diumenges d'1:00h a 2:00h de la matinada i la secció de sexualitat és els dissabtes a la 1:30h. En el programa d'aquest dissabte, es tractarà el tema de la SENSUALITAT. Què és la sensualitat? Tothom pot ser sensual? Quin és el diagnòstic actual de la sensualitat? Som prou sensuals?... Si tens algun suggeriment i/o proposta, envia'ns un correu electrònic a frecuenciasingle@hotmail.es.

En el proper programa de Freqüència single del dissabte 11 d'octubre, es parlarà sobre un estudi aparegut la setmana passada sobre la qualitat del esperma dels espanyols i, sobretot, dels catalans. Segons El Periódico, un dels resultats de l'estudi afirma que els joves amb pitjor esperma viuen en les zones més industrials. A més, desmenteix que els estils de vida tòxics (tabac, alcohol i altres drogues) influeixin en el seu deteriorament. De totes maneres, una de les conseqüències és que les parelles tardaran més temps en aconseguir un embaràs, depenent de la edat i la fertilitat de la parella. Aquesta notícia s'ha d'agafar detingudament abans de precipitar-nos a arribar a cap conclusió dramàtica sobre el futur de la nostra espècie. Recorda: aquest dissabte a partir de la 1:00h de la matinada a Onda Cero Catalunya - 93.5 FM.

Dissabte 18 d'octubre: ADDICCIÓ AL SEXE. Què és l'addicció al sexe?, Què és normal i patològic?, Quins són els factors de vulnerabilitat per patir aquesta addicció? o Com es pot tractar aquest trastorn? seran alguns dels aspectes que es tractaran en el programa. Si vols més informació, et recomano l'article Addicció al sexe que apareix en el bloc. Recorda aquesta frase de Séneca: No és pobre qui té poc, sinó qui més desitja.

Dissabte 25 d'octubre i 1 de novembre: FANTASIES SEXUALS. Què és una fantasia sexual? Quina diferència hi ha entre una fantasia i un desig sexual? Cal portar a la pràctica les fantasies sexuals a la realitat? Quins beneficis tenen les fantasies en la vida sexual d'una persona? Escolta-ho a través del 93.5 FM Barcelona - 90.4 FM Girona - 94.1 FM Lleida - 95.3 FM Tarragona - 96.3 FM Vilanova.

Dissabte 8 i 15 de novembre: MANCA DE DESIG SEXUAL. Què és la manca de desig sexual? Afecta a homes i dones per igual? Quines són les causes més habituals? És un problema individual o de parella? És una disfunció sexual habitual en la consulta? Quin tractament existeix per la manca de desig sexual?

Dissabte 29 de novembre: EJACULACIÓ PRECOÇ. Què és la ejaculació precoç? Què vol dir precoç? Quines són les causes més freqüents? Com es pot tractar aquesta disfunció sexual? Quines tècniques es poden utilitzar des de la teràpia sexual? Té solució?

Aquest dissabte 3 d'octubre també col·laboro en el programa "Gran Via" de la Cadena Ser parlant del taller LA SEDUCCIÓ DE XAHRAZAD realitzat en les V Jornades de Sexualitat dedicades al món de les relacions de parella aquest cap de setmana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola Dani!
y hay alguna manera de escucharlo ahora, despues de haber sido emitido?? que es una hora un tanto complicada.. porque no suelo estar en casa, pero me parece bastante interesante!!

un beso!
(i'm waiting for the calendar! xD)

sandra

Daniel Borrell Giró ha dit...

Hola de nou,

gràcies pel teu suggeriment! Demanaré l'àudio del programa i intentaré penjar-ho al bloc. De totes maneres, preguntaré si queda registrat a la pàgina web de l'Onda Cero Catalunya i penjaré l'enllaç.

Ara penjo el calendari d'aquest trimestre, Sandra!

Una abraçada,

Dani