27 d’agost del 2009

RE-DESCOBREIX EL TEU JO

Aquest és el títol del nou curs que oferiré durant la tardor en el Centre Cívic Casa Elizalde de Barcelona. És un curs dinàmic per re-descobrir noves maneres de pensar, sentir i actuar a través del model humanista de l'Anàlisis Transaccional. L'objectiu del curs és aprendre eines útils, pràctiques i valuoses per sentir-se bé. La gestió de les emocions, l'estructuració del temps, l'economia de carícies, la posició existencial i el guió de vida són alguns dels aspectes que et permetran re-descobrir el teu jo més autèntic.

Eric Berne, metge, psiquiatra canadenc i creador de l’Anàlisis Transaccional, va elaborar una teoria en la qual afirma que, dins de cada persona, existeix una part d’Adult i altra part de Nen. Per tant, va observar que tots els éssers humans no sempre tenim el mateix comportament, manera de pensar i sentir. De vegades, ens comportem com nens o nenes, unes altres actuem com persones adultes i, en ocasions, ens comportem tal i com ho feien els nostres pares i les nostres mares. Aquesta observació és independentment de l'edat de cada persona, doncs cap estat és millor que un altre i tots, sense excepció, els tenim encara que en diferent grau de desenvolupament. Aquesta classificació es denomina Estats del Jo.

Tots naixem prínceps i princeses, ja que tots posseïm el potencial per a ser feliços, afirmava Berne. Aquest és el lema amb el que es construeix aquest curs perquè té com a objectiu principal redescobrir-se a través dels recursos pràctics que ens ofereix aquest model humanista.

CASA ELIZALDE
C/ València, 302
08009 Barcelona
Inici: Divendres 9 d'octubre del 2009
Nombre de sessions: 10
Horari: 18:30 a 20:00h
Preu: 60,70€

INSCRIPCIONS
Inici del període d'inscripció: Dimarts 15 de setembre del 2009
Horari d'inscripcions: de 9 a 13:30 i de 16 a 20h

Si vols més informació, pots anar a la pàgina web de Casa Elizalde.

ESPAI d PSICOTERÀPIA DBG

ESPAI d BARCELONA
C/ Aribau, 152, 2n 2a

ESPAI d VILAFRANCA
C/ Vilobí, 5, 1r 3a

Contacte: 679.72.39.39