7 de setembre del 2009

OXIGENA'T

OXIGENA'T és el títol del nou curs de desenvolupament personal que utilitza dos mètodes terapèutics: Focusing i Artteràpia. Es realitzarà en una casa de turisme rural situada en el cor del Monsteny a càrrec de Soledad Calle i Daniel Borrell, psicòlegs i terapeutes. L'espai del curs s'anomena Can Puig de Fuirosos que està situat al Parc Natural del Montnegre. Les dates d'aquest curs són el dissabte 19 i diumenge 20 de setembre de 2009. Hi ha places limitades que inclouen allotjament, àpats i assistència al curs.

El dissabte 19 de setembre el destinarem al Focusing, que és un procés actiu, dinàmic d’enfocar, focalitzar o posar sota la nostra atenció determinades sensacions i sentiments i al mateix temps és la tècnica que permet descobrir pas a pas els significats implícits de la nostra experiència i canviar al uníson amb ella. I atenent a un registre corporal. I la jornada del diumenge la dedicarem a l’Artteràpia. En què consisteix l’Artteràpia? S’utilitza l'art com un mitjà per conèixerte, redescobrir-te i desenvolupar la teva creativitat a través de diferents llenguatges artístics: dansa, moviment, dibuix, pintura, escultura, etc. En Artteràpia, la finalitat no és la creació artística, sinó el procés d’autodescobriment.

El preu del curs és 170€ que inclou allotjament, àpats i el curs de dos dies. Fem un descompte d’un 25% si us inscriviu dues persones. Per més informació, pots visitar la seva pàgina web: http://www.canpuig.info. Per reservar la teva plaça, has de trucar al 615 350 114 – 93 103 79 90 preguntant per l'Àlex. Places limitades!

ESPAI d PSICOTERÀPIA DBG

ESPAI d BARCELONA
C/ Aribau, 152, 2n 2a

ESPAI d VILAFRANCA
C/ Vilobí, 5, 1r 3a

Contacte: 679.72.39.39