El sucre, el cafè, els làctics, els conservants i l'alcohol són alguns dels exemples dels aliments estessants. Doncs, s'enten com aliment estressant el que faci treballar de manera forçada els nostres òrgans. Això provoca un desgast energètic que obliga a continuar menjant aliments hipercalòrics. Dolor a l'estómac, nerviosisme, sensació d'eufòria, alteracions de la son o manca d'equilibri poden ser alguns símptomes d'una alimentació poc sana. La solució està en tenir una alimentació sana i equilibrada. En la mesura del possible, no abusar dels aliments estressants e incorporar aliments saludables com, per exemple, cereals, verdures, llet de soja, sucre morè, fruits secs, formatges lleugers o fruita. Això permetrà que el nostre organisme no pateixi dèficits. De totes maneres, és recomanable acudir a un especialista en nutrició per aconseguir disminuir el nivell d'estrés de la nostra alimentació.
Aquest és un petit resum de la conferència que es va realitzar el passat dimecres 29 d'octubre a les 19:30h al Grup 7 psicòlegs a càrrec de Marisa Aguirre, assessora nutricional.ESPAI d PSICOTERÀPIA DBG
C/ Aribau, 152, 2n 2a
ESPAI d VILAFRANCA
C/ Vilobí, 5, 1r 3a
Contacte: 679.72.39.39
1 comentari:
Interesante, yo también hago psicoterapia, pero literaria... jejeje.
Sé que esto es agotador, pero sólo voy a pedirte 20 segundos de tu vida para que accedas a mi blog http://www.hiperbreve.blogspot.com y leas alguna de mis pequeñas historias. Si en conciencia piensas que podría merecer tu voto, adelante. Si no, me basta con que me dejes un comentario sobre lo que hayas leído. Muchas gracias.
Publica un comentari a l'entrada